неделя, 14 април 2013 г.

Кание бесен на Крис Хъмфрис


Кание Уест не спира да сипе обиди по адрес на Крис Хъмфрис. Рапърът иска да се ожени за любимата си Ким Кардашян, която е бременна с първото им дете, но за момента това е
невъзможно, тъй като риалити звездата все още е омъжена за баскетболиста.
Двамата са в процес на развод, но той е едва в начален етап, а се точи с години. Крис въобще не се съобразявал с ангажиментите на Ким и насрочвал дати за делото в съда, които му били удобни. На всичкото отгоре на последната от тях изобщо не се появил, което Уест приел като пълно неуважение към половинката му.
„Всички са бесни на поведението на Крис. Кание иска това дело да приключи максимално бързо", заяви източник пред HollywoodLife.
„Всичко се точи прекалено дълго и ако зависи от него (Крис), ще продължи завинаги.", допълни информаторът.

Ким и Хъмфрис се ожениха през 2011 г., като бракът им продължи едва 72 дни. Двамата се развеждат от ноември 2011 г и до момента няма изгледи скоро да бъдат свободни един от друг пред закона.
Баскетболистът се зарече да отрови живота на Кардашян, след като я обвини, че го е използвала, за да вдигне рейтинга на риалитито си "Keeping Up With The Kardashians". Спортистът е готов да спори за голяма сума пари при развода, която смята, че си е заслужил.
Според мълвата Ким ще има доста проблеми с това дело, защото има какво да крие Миналия месец тя е отказала да отговаря на някои въпроси в съда, свързани с брака ѝ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар