събота, 13 април 2013 г.

Келън Луц идва в България!

Добри новини за всички родни фенки на актьорът от „Здрач” Келън Луц – той идва в България, при това още следващия месец! Актьорът ще изиграе главната роля в предстоящия блокбъстър „Херкулес”, който ще се снима в страната ни. Тази новина бе съобщена от онлайн изданието “Hollywood Reporter”.

Мускулестият красавец, по който въздишат милиони жени по целия свят, ще прекара няколко седмици в България, за да се снима във високобюджетната лента, която ще проследи любовната история на Херкулес, синът на бога Зевс, и смъртната принцеса на остров Крит, обещана на друг мъж.
„Необходимо е нещо повече от добро телосложение, за да се изиграе ролята на тази легендарна митологична фигура, и Келън го притежава – това е неговият характер и индивидуалност. Той не се страхува да изследва силните и слабите страни на своя герой и ни впечатли със страстта и душата си”, коментират продуцентите на „Херкулес”.
Режисьор на продукцията е Рени Харлин, а сценарият е дело на Шон Хууд и Джулио Стив. Филмът ще бъде в модерния в момента 3D формат и се очаква да се появи в кината още през следващата година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар