понеделник, 15 април 2013 г.

Селена Гомес се тревожи за филмовото отмъщение на Джъстин

Селена Гомес и Джъстин Бийбър най-накрая си проговориха, но все още отношенията им не са съвсем приятелски след раздялата. Актрисата и певица скъса с канадеца в началото на годината след близо двегодишна връзка и се опитва тотално да се дистанцира от него. Тя дори пожела да бъде изрязана от 3D филма "Never Say Never", който Джъстин ще пусне по-късно тази година.
"В лентата има някои забавни моменти с нея, като например, когато се опитва да го целуне, но сладоледът ѝ се размазва върху него. Има и доста сцени, в които тя му вика, заради поведението му и това я прави да изглежда като "кралицата на к*чките", разкри човек от продуцентския екип на лентата пред Daily Star Sunday.
Гомес вече се е свързала с екипа на Paramount Pictures, настоявайки да махнат всички кадри с нея.
"Селена преживя раздялата за разлика от него. Тя се страхува, че той ще използва филма, за да ѝ отмъсти", разкри близък до звездата.
Искането ѝ едва ли ще бъде взето под внимание, тъй като тя е подписала вече договор за първия документален филм, в който дава всички права на продуцентите и няма право на глас за сюжета или монтирането на кадрите, както и по какъв начин ще бъдат представени на публиката. Настоящата продукция е просто по-разширен вариант на предната и е в 3D формат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар